dilluns, 19 de març del 2012

1ª Reunió de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Ribera Baixa

 Conclusions de la reunió:

L'objectiu principal a curt termini és reconduir els ponts de comunicació i comprensió entre docents, ampes i famílies en general. Per això vam decidir:

1.  Encoratjar els centres educatius que, molt legítimament, han decidit eliminar les activitats extraescolars perquè reconsideren el tema per tal de no perjudicar ja no només l'alumnat sinó també les companyies de teatre, circ,etc,etc, també molt danyades per les retallades.

2.  A proposta de l'IES Joan Fuster es passarà tot el material que anem a utilitzar per a les assemblees amb les famílies a la resta de centres educatius de la comarca, encoratjant-los també perquè, junt amb les ampes, convoquen assemblees informatives a l'igua que ha fet l'institut.

3. Es demanarà a tots els centres que envien la seua problemàtica concreta (estat instal.lacions, impagaments, baixes per cobrir...)

4. Respecte a Sueca es proposà la convocatòria del Consell Escolar Municipal: recull la proposta la regidora d'educació.

5. Conforme vaja el seguiment es pretén organitzar una concentració i/o manifestació (per a més avant i sense pressa però sense pausa) només del sector educatiu, organitzada amb temps i assegurant-nos la participació de la gran majoria de centres de la comarca. La feina prèvia seria els punts anteriors.

6. CCOO informa que a les pàgines dels sindicats hi ha penjats documents desmuntant les mentides del govern valencià i que poden ser de gran ajuda.

7. Es decideix també que el/la portaveu de la plataforma siga un/a representant d'alguna AMPA: per de prompte continuarà Maria (Ampa Carrasquer), però la idea és anar rotant.

8. Es proposà també convocar una reunió amb les editorials per vore el tema dels llibres de text (retallades en bono-llibres! )

9. Es farà NOTA DE PREMSA dels temes tractats i s'enviarà només estiga feta.

10. Per últim es decidí que la propera reunió es farà EL PROPER DILLUNS 26 DE MARÇ A LES 18:30 AL COL.LEGI "L'ALCOCERA" DE POLINYÀ DE XÚQUER: CALDRÀ QUE AQUESTA CONVOCATÒRIA ARRIBE A TOTS ELS CENTRES EDUCATIUS I AMPES QUE ENCARA NO ESTAN I LA RESTA DE MEMBRES DE LA PLATAFORMA.
 CP "Carrasquer" (Sueca), 5 de març de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada