dimarts, 27 de març del 2012

2ª Reunió de les Plataformes per l'Ensenyament Públic de la Ribera Alta i Baixa

Les recentment  creades Pataformes per l’Ensenyament Públic de la Ribera Baixa i Alta es reuniren a Polinyà de Xúquer el passat dilluns per primera vegada juntes per tal d’adoptar postures comunes de cara a la vaga general i les mobilitzacions per les retallades.

A la reunió assistiren, entre altres, representants dels sindicats CCOO i l’STE-PV, la presidenta de FAPA-VALÈNCIA, representants d’ampes de diferents centres així com mestres i professors tant de infantil i primària com de secundària.

D’aquesta reunió es van arribar a vàrios acords ,entre altres:

  1. Animar al col.lectiu docent, tant funcionaris com interins, ampes i personal administratiu a secundar la vaga general del proper dijous 29 de març convocada pels dindicats en tant en quant es considera que es retaller d’una manera injusta i agresiva els drets socials dels treballadors i treballadores en el seu conjunt tot i pensant en el futur dels alumnes.
  2. Recolzar la carta de Fapa-València en la qual s’anima també als pares i mares a no dur als fills a l’escola eixe dia. Es repartirà entre hui i demà una carta a les famílies explicant els motius, tot i destacant que el futur laboral dels postres fills i filles està en perill
  3. Recolzar les Trobades d’Escoles en Valencià com a dates significatives per tal de reivindicar una escola pública, gratuïta i en valencià. S’anima als centres a participar en aquestes Trobades.
  4. Mantindre les mobilitzacions contra les retallades, amb nous formats.
  5. Unificar tot tipus d’activitats i mobilitzacions amb Fapa-València.
  6. Aprovar el Blog de la Plataforma que s’acaba d’obrir i que ja està en funcionament, com a eina de comunicació entre els centres i entre aquests i les famílies i la resta de la societat.
  7. Denunciar una altra vegada el no compliment en les substitucions per part de la Conselleria d’Educació.
  8. Visitar els diferents pobles de les comarques aprofitant per convocar assemblees informatives amb el personal dels centres d’eixe poble i les famílies.
  9. La propera assemblea, que ja complirà aquest nou format, es farà a Llaurí (al CEIP Sant Blai) el proper dimecres 25 d’Abril a les 6:30 de la vesprada.
Polinyà de Xúquer a 27 de març de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada